LélekFény energetikai kezelés

- energetikai kezelések testnek és léleknek -

Rólam

1977-ben születtem, a Balaton északi partján nőttem fel, egy csodaszép kis faluban, Balatonudvariban. Nagyon sokáig 'bal féltekés' voltam: matek és fizika volt a kedvenc tantárgyam, majd számtech' tagozatra jártam gimibe, és mérnöki diplomát szereztem. 21 évesen Budapestre költöztem s éltem át a klasszikus kezdő, majd középvezetői multis életet: volt szuper névjegyem, fizetésem, utazgattam, minden, ami ezzel jár.

28 éves lehettem, mikor először találkoztam energetikai kezeléssel, amit saját betegségem - 1-es típusú cukorbetegség - kapcsán próbáltam ki. Még nem érintett meg ekkor túlságosan, csak azt érzékeltem, hogy milyen jól el tudok lazulni közben és kellemesen feltölt. Majd 33 éves koromban jött egy nagy fordulat. Sok-sok szerencsés véletlen kapcsán kikötöttem dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás - Reconnective healing - szemináriumán és ott fordult velem egyet a világ.

Egész egyszerűen elkezdtem másként működni. Csak úgy 'tudni', érezni dolgokat, belső bizonyosságot érezni sok dologgal kapcsolatban. Még akkor is, ha ész érvek nem támasztották azt alá.

Például 'tudtam' azt, hogy fel kell mondjak az akkori munkahelyem, még ha nem is volt tiszta, hogy mi lesz a következő állomás.

És nagyon rövid időn belül így is lett. Ott és akkor eldőlt, hogy az energiagyógyászat valahol mélyen gyökeret vert bennem: Pontosabban életre kelt valami, amiről most már hiszem, hogy eredendően is ott volt, csak emlékeznem kellett rá.
Tudtam, hogy az életem része kell legyen. Faltam a könyveket, a spiritualitás, önismeret, a világ működésének megértése, válaszok kutatása napi szintű elfoglaltság lett. Jöttek hullámvölgyek és hegyek, tanítások és sok-sok tanulás, fejlődés.
2016-ban Égi tanítókat, mestereket kaptam, akik azóta is kísérnek és tanítanak. Verses formában kapok tőlük üzeneteket, iránymutatást. Ezekből párat megtalálhatsz itt is és a LélekFények Háza facebook oldalamon is.
Napi szinten gyakoroltam és gyakorlom azt, hogy kapcsolódjam a lelkemmel, annak fényével, hogy meghalljam, amit súg, és azt az életet éljem, amit lelkem segítségével álmodom.
2016 óta képességeim folyamatosan bomlottak ki, és párhuzamosan alakult át a kezeléseim folyamata és tartalma is. Már nem ugyanazt csinálom, amit anno 'megtanultam', hanem valami teljesen mást.


A kezelés során a Forrás energiájához csatlakozva, mint egy kapocs működöm közre közted és a gyógyító energiaforrás között.
A kezelések célja, hogy te is megéld a kapcsolódást a Lelkeddel, átéld azt a mély belső békét és harmóniát, ami Te vagy.
Saját tiszta Önvalódat, ami és aki megteremtheti, amit csak álmodik. Hogy azzal a Fénnyel világíts és járd az utadat, ami ott van belül, s világít örökkön örökké.

A kezelés közben üzeneteket, tanácsokat kapok a Tiszta Tudatosságtól, amelyek neked szólnak. Világossá téve az Utad, a következő lépést, a lényeget, amelyre fókuszáva teremtheted a saját Életedet.

Várom szeretettel azokat a gyermekeket is, akik különleges képességekkel rendelkeznek (érzékelnek, látnak, kapcsolódnak más világokkal), mivel beszélem az 'ő nyelvüket', hasonló képességeim miatt.


A Balaton északi partján, Balatonfüreden vagy Vászolyon tudlak fogadni, előzetes telefonos időpont egyeztetés után.


A kezelés és csatornázás ára (2 óra): 25 000 Ft.


LélekFény kezelés


A LélekFény kezelés egy tisztító-harmonizáló energetikai kezelés testnek és léleknek.


A kezelés célja, hogy kapcsolódj! 

Kapcsolódj újra saját Lelkeddel, annak Fényével s így újra harmóniába kerülj Önmagaddal. Ha harmóniára és békére lelsz Önmagadban, tudni fogod mi az irány, merre indulj, és könnyebben haladsz majd az utadon.

Hogy néz ki egy találkozó?

A találkozó során energetikai kezelés (energia=Fény és információ) történik, melynek hatására az energiaközpontok (csakrák), a testet körülvevő és a testet átszövő energetikai háló tisztul, töltődik, újraindul.

Energetikai szinten oldódnak a blokkok, hatva a lélekre és a test összes sejtjére. Helyükre új energia, rezgés és információ kerül, amely veled van összhangban. A lélek megkönnyebbül, életre kel, az életed könnyebben gördül tovább.

A kezelés közben békésen összekapcsolódsz önmagaddal. Az energiaközpontok harmonizálásával újraindul az energia, mely új utat mutat és lendületet ad az egész lényednek.

A kezelés közben hozzám érkező lélekemelő égi üzenteteket, tanításokat, útmutatásokat a kezelés után elmondom neked, és odaadom papíron (kézzel írt).

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés ágyon hanyatt fekve történik, a kezem pedig a test körül mozog, illetve érinti a test egyes pontjait, területeit. Az időtartama pedig 2 óra.

A kezelések Balatonfüreden vagy Vászolyon zajlanak. 

Tudd: a kulcs te önmagad vagy!Figyelem:

Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek.

A kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést!

Pszichiátriai- vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem fogadhatok.

Megértésedet köszönöm!

Lemondás:

24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatási díjak 50%-a kiszámlázásra kerül, ez alól kivételt képez a betegség és rosszullét.

Ajánlom neked, ha:

 • érdekel az energia gyógyászat és már megélted, milyen egy kezelés s újra átélnéd.
 • érdekel az energiagyógyászat, még nem próbáltad, de szeretnéd.
 • szeretnéd kinyitni a Szívedet.
 • szívesen meghallgatnád, mit üzen a Lelked.
 • hiszel a test-lélek-szellem harmóniájában.
 • fontos számodra a lelki béke és a belső harmónia, keresed az utat hozzájuk.
 • szívesen kapcsolódnál a Forrás Fényével.
 • stabilizálnád saját belső középpontoddal.
 • a testi-lelki egyensúly megtapasztalását keresed.
 • keresed saját Lelked Hangját.
 • tiszta utat szeretnél járni.
 • szeretnél kapcsolódni saját belső forrásoddal, Lelked Fényével.
 • csakráid tisztítására, harmonizálására vágysz.
 • szeretnéd jobban hallani, mit súg a szíved.
 • töltekezésre, tisztulásra vágysz.
 • vagy egyszerűen csak kibillentél, elakadtál, céltalan lettél.

Égi üzenetek, versek

A verses formában hozzám érkező Égi üzenetekből találsz itt néhányat. 

A teljes versekért kattints ide:Így élték meg a kezelést, akik nálam jártak:Kapcsolat

Meilinger Veronika

LélekFények Háza


+36-30-370-3569

veronika.meilinger@gmail.com

Facebook - LélekFények Háza