Energetikai kezelés és csatornázás

"Ha meg akarod érteni az Univerzum titkait, gondolkodj energiában, frekvenciában és rezgésben." Nikola TeslaENERGETIKAI KEZELÉS és CSATORNÁZÁS

A LélekFény kezelés egy tisztító-harmonizáló energetikai kezelés testnek és léleknek, lélek üzenetek csatornázásával együtt.

A kezelés során a Forrás energiájához csatlakozva, mint egy kapocs működöm közre közted és a gyógyító energiaforrás között. A kezelések célja, hogy visszatérj, visszakapcsolódj Önmagadhoz. Hogy megéld a kapcsolódást a Lelkeddel, átéld azt a mély belső békét és harmóniát, ami Te vagy s így újra harmóniába kerülj Önmagaddal. Éld saját tiszta Önvalódat, ami és aki megteremtheti, amit csak álmodik. Hogy azzal a Fénnyel világíts és járd az utadat, ami ott van belül, s világít örökkön örökké.

A kezelés közben üzeneteket, tanításokat, útmutatásokat kapok a Tiszta Tudatosságtól, amelyek neked, a lelkednek és lelkedből szólnak. Világossá téve az Utad, a következő lépést, a lényeget, amelyre fókuszálva teremtheted a saját Életedet.

Az útmutatások pontos információt adnak arról, mik a következő lépések, teendő az utadon.

Az energetikai kezelés (energia=Fény és információ) hatására az energiaközpontok, a testet körülvevő és a testet átszövő energetikai háló tisztul, töltődik, újraindul. Energetikai szinten oldódnak a blokkok, hatva a lélekre és a test összes sejtjére. Helyükre új energia, rezgés és információ kerül, amely veled van összhangban. A lélek megkönnyebbül, életre kel, az életed könnyebben gördül tovább.

A kezelés közben hozzám érkező üzenteteket, tanításokat, útmutatásokat leírom és a kezelés után felolvasom neked, ha szükséges, kiegészítem a megértéshez szükséges információval, és odaadom papíron (kézzel írt).

A kezelés célja:

Hogy tudj szívből, boldogan élni, olyan életet válassz, ami a te Forrásodból fakad, hogy tudd, hova fordítsd a figyelmed, hogy sugározni tudj! Olyan, mintha feltekerném a szíved csatornáját, hogy boldog életet tudj élni. Hogy vissza tudj kapcsolódni a lelkedhez, az esszenciádhoz. Segítek megtalálni ezt a tudatosságot, hogy boldog legyél.

A csatornázás során egyértelmű útmutatásokat kapsz, hogy mire fókuszálj és koncentrálj. Mit gyakorolj, és mélyíts el a TUDATODAT, TUDATOSSÁGODAT használva.

Információt arról, hogy miként tudod önmagadat kibontani, élni, használva az univerzális tudást, ami elvezet saját magadhoz, a belső forrásodhoz, a lelked jól-létéhez.

Találkozhatunk személyesen és van lehetőség távkezelésére is.

Ára: 35 000 Ft 

Időtartam: 2,5-3 óra

60 perc energetikai kezelés, előtte és utána konzultáció és az üzenetek átadása, elmagyarázása.  

Abban az esetben, ha a vendég több konzultációt, beszélgetést igényel, akkor minden további megkezdett óra 10 000 forint. A 3 órán való túllépés természetesen a vendéggel egyeztetve történik.

Személyes kezelés helyszíne: 

Budapest, 2. kerület, Torockó utca 24.

61-es villamossal Nagyajtai utcai megálló

5-ös busszal Júlia utcai megálló

Távkezelés menete:

Első lépésben összekapcsolódunk egy on-line telefonhívásban egy rövid, 5-10 perces  beszélgetésre (facetime, messenger). Majd kezdődik a távkezelés, miközben te kellemesen pihensz otthonodban. A kezelés végeztével összekapcsolódunk ismét on-line. Az üzeneteket lefotózva átküldöm, és szóbal felolvasom elmagyarázom.


Figyelem:

Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek.

A kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést!

Pszichiátriai- vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem fogadhatok.

Megértésedet köszönöm!Lemondás:

A kezelés díja utalással vagy készpénzben fizethető. Távkezelés esetén előre utalandó.

24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatási díjak 50%-a kiszámlázásra kerül, ez alól kivételt képez a betegség és rosszullét.

Ajánlom neked, ha:

  • saját utadat akarod járni,
  • visszakapcsolódnál belső forrásodhoz, hangodhoz
  • a testi-lelki egyensúly megtapasztalását keresed,
  • stabilizálnád saját belső középpontoddal,
  • fontos számodra a lelki béke és a belső harmónia, keresed az utat hozzájuk,
  • töltekezésre, csakráid tisztítására, harmonizálására vágysz,
  • kibillentél, elakadtál, céltalan lettél, 
  • keresed saját Lelked Hangját és tiszta utat szeretnél járni, 
  • szeretnéd kinyitni a Szívedet,
  • és szívesen meghallgatnád, mit üzen a Lelked.Rólam

1977-ben születtem, a Balaton északi partján nőttem fel, egy csodaszép kis faluban, Balatonudvariban. Nagyon sokáig 'bal féltekés' voltam: matek és fizika volt a kedvenc tantárgyam, majd számtech' tagozatra jártam gimibe, és mérnöki diplomát szereztem. 21 évesen Budapestre költöztem s éltem át a klasszikus kezdő, majd középvezetői multis életet: volt szuper névjegyem, fizetésem, utazgattam, minden, ami ezzel jár.

28 éves lehettem, mikor először találkoztam energetikai kezeléssel, amit saját betegségem - 1-es típusú cukorbetegség - kapcsán próbáltam ki. Még nem érintett meg ekkor túlságosan, csak azt érzékeltem, hogy milyen jól el tudok lazulni közben és kellemesen feltölt. Majd 33 éves koromban jött egy nagy fordulat. Sok-sok szerencsés véletlen kapcsán kikötöttem egy energetikai kezelést bemutató szemináriumon és ott fordult velem egyet a világ.

Egész egyszerűen elkezdtem másként működni. Csak úgy 'tudni', érezni dolgokat, belső bizonyosságot érezni sok dologgal kapcsolatban. Még akkor is, ha ész érvek nem támasztották azt alá.

Például 'tudtam' azt, hogy fel kell mondjak az akkori munkahelyem, még ha nem is volt tiszta, hogy mi lesz a következő állomás.

És nagyon rövid időn belül így is lett. Ott és akkor eldőlt, hogy az energiagyógyászat valahol mélyen gyökeret vert bennem: pontosabban életre kelt valami, amiről most már hiszem, hogy eredendően is ott volt, csak emlékeznem kellett rá.
Tudtam, hogy az életem része kell legyen. Faltam a könyveket, a spiritualitás, önismeret, a világ működésének megértése, válaszok kutatása napi szintű elfoglaltság lett. Jöttek hullámvölgyek és hegyek, tanítások és sok-sok tanulás, fejlődés.
2016-ban Égi tanítókat, mestereket kaptam, akik azóta is kísérnek és tanítanak. Verses formában kapok tőlük üzeneteket, iránymutatást. Ezekből párat megtalálhatsz itt is és a LélekFények Háza facebook oldalamon is.
Napi szinten gyakoroltam és gyakorlom azt, hogy kapcsolódjam a lelkemmel, annak fényével, hogy meghalljam, amit súg, és azt az életet éljem, amit lelkem segítségével álmodom.
2016 óta képességeim folyamatosan bomlottak ki, és párhuzamosan alakult át a kezeléseim folyamata és tartalma is. 


Várom szeretettel azokat a gyermekeket is, akik különleges képességekkel rendelkeznek (érzékelnek, látnak, kapcsolódnak más világokkal), mivel beszélem az 'ő nyelvüket', hasonló képességeim miatt.Égi üzenetek, versek

A verses formában hozzám érkező Égi üzenetekből találsz itt néhányat. 

A teljes versekért kattints ide:Így élték meg a kezelést, akik nálam jártak:Kapcsolat

Meilinger Veronika

LélekFények Háza


+36-30-370-3569

veronika.meilinger@gmail.com

Facebook - LélekFények Háza