Egyéb fontos

Itt add meg az alcímet

Tesla zene

https://www.youtube.com/watch?v=lXbjmHco3ZY"Az anyag abból az eredeti és örök energiából jön létre, amelyet Fényként ismerünk (Isten). Ragyogott, és megjelentek a csillagok, a bolygók, az ember és minden a Földön és az Univerzumban. Az anyag a végtelen Fényforma kifejeződése - mert az energia ősibb mindennél.MINDEN körülöttünk Fény! A Fényből származik az anyag, amely különböző formákra oszlik fel és amely az Univerzum és a Föld minden aspektusát képviseli.A legtöbb betegség forrása a szellemben rejlik. Ezért a szellem MINDEN betegséget meg tud gyógyítani.Miképp lehetne az emberek szívét úgy feltüzelni/fellelkesíteni, hogy végre felismerjék és megértsék, hogy ők valójában ISTENEK?" NIKOLA TESLA ~ Everything is Light interjú, Immortality magazin (1899) írhatsz...

Tesla interjú

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/07/nikola-tesla-feny-minden-1-resz-interju.html


Meg akartam világítani az egész Földet. Elegendő elektromosság van, hogy egy második Nap legyen. A fény az egyenlítő mentén jelenne meg, mint a gyűrű a Szaturnusz körül. Az emberiség nem áll készen a nagy és jó dolgokra. Colorado Springsben elektromossággal itattam át a földet. Más energiákkal is átitathatjuk, mint a pozitív mentális energia. Ezek ott vannak Bach vagy Mozart zenéjében, vagy a nagy költők verseiben. A Föld belsejében az öröm, a béke és szeretet energiái vannak. Ezek kifejeződései a virágok, melyek a földből nőnek, az élelem, amit kapunk tőle, és minden, ami az ember otthonává teszi. Már évek óta keresem annak a módját, ahogy ez az energia hatással van az emberekre. A rózsák szépségét és illatát gyógyszerként lehetne használni, a nap sugarait élelemként.


Két nézet van: sok szeretet, vagy egyáltalán semmi. A nők egyes embereket táplálnak és erősítik a vitalitásukat és a szellemüket. Ha valaki egyedül van, ugyanezt teszi másokkal. Én a második utat választottam.