Konzultáció

Azok számára, akik jártak nálam LélekFény, vagy bármilyen Access energetikai kezelésen, elérhető személyes vagy on-line konzultáció.


Olykor elnehezül bennünk valami. Egy-egy téma, életterület, avagy döntés előtt állunk és nem tisztul bennünk az irány.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a hozzám Access kezelésre érkezők igénylik az életükben épp zajló, kibogozandó kérdések, élethelyzetek ki- és megbeszélést, és útmutatást, iránymutatást szeretnének.

Illetve a LélekFény kezelésre érkezők időről-időre támogatást, iránymutatást, reflektálást, "frissítést" szeretnének, beszélgetés, konzultáció formájában.

A találkozó célja, hogy kikulcsolódjon benned az, ami az elakadást okozza. Ránézzünk a lehetőségekre, és újra visszatalálj a belső középpontodhoz, erődhöz és kikönnyüljön benned az adott helyzet.

A megoldás benned rejlik, azt te fogod megtalálni, és az ajtóhoz vezető utat tudom megmutatni.

Ebben szeretnék segíteni a konzultációk által.

A konzultáció feltétele, hogy először bármilyen energetikai kezelésen (egy kezelés elegendő) részt vegyél nálam.


A konzultáció díja:

1 alkalom: 60 perc - 20 000 Ft

3 alkalmas bérlet: 55 000 Ft (3 x 60 perc)

Minden további megkezdett 30 perc plusz 8 000 Ft.

A konzultáció hossza a kliens igényeitől függ, feltétele egy energetikai kezelésen való részvétel.

Lehetőség van on-line, és személyes konzultációra. A személyes konzultáció lehet bárhol a természetben is, jó hatással lesz ránk! Avagy a Kapcsolatban megadott címen.


Figyelem:

Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek. A kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést! Pszichiátriai- vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem fogadhatok. Az általam végzett az Mns. egyéb személyi szolgáltatás (960901) tevékenységi körbe tartozik.

Lemondás:

24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatási díjak 50%-a kiszámlázásra kerül, ez alól kivételt képez a betegség és rosszullét.Fotók: SK fotó