Konzultáció


Olykor elnehezül bennünk valami. Egy-egy téma, életterület, avagy választás előtt állunk és nem tisztul bennünk az irány.

Sokszor ugyanabban a lábnyomban haladunk és nem tudunk kilépni belőle.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a hozzám kezelésre érkezők igénylik az életükben épp zajló, kibogozandó kérdések, élethelyzetek ki- és megbeszélést, és útmutatást, iránymutatást szeretnének. Vagy csak egyszerűen beszélgetni szeretnének valakivel, aki értő figyelemmel és biztonságos térrel "hallgatja" őket.

Ebben tudok konzultációmmal hozzájárulás lenni.

A találkozó célja, hogy az újraválasztás lehetőségével kikulcsoljuk azt, ami megakaszt. Ránézzünk a lehetőségekre, és újra visszatalálj a belső középpontodhoz, erődhöz és kikönnyüljön benned az adott helyzet.

A megoldás benned rejlik, azt te fogod megtalálni, és az ajtóhoz vezető utat tudom megmutatni.


A konzultáció díja:

1 alkalom: 1.5 óra perc - 25 000 Ft

Minden további megkezdett 30 perc plusz 7 000 Ft.

A konzultáció hossza a kliens igényeitől függ.

Lehetőség van on-line, és személyes konzultációra. A személyes konzultáció Budapesten és a Balatonnál is lehetséges (tavasztól őszig kétlaki vagyok) és lehet bárhol a természetben is, jó hatással lesz ránk! 


Figyelem:

Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek. A kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést! Pszichiátriai- vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem fogadhatok. Az általam végzett az Mns. egyéb személyi szolgáltatás (960901) tevékenységi körbe tartozik.

Lemondás:

24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatási díjak 50%-a kiszámlázásra kerül, ez alól kivételt képez a betegség és rosszullét.Fotók: SK fotó