Rólam

Meilinger Veronika vagyok, 

a Balaton északi partján nőttem fel, egy csodaszép kis faluban, Balatonudvariban. Nagyon sokáig 'bal féltekés' voltam: matek és fizika volt a kedvenc tantárgyam, majd számtech' tagozatra jártam gimibe, és mérnöki diplomát szereztem. 21 évesen Budapestre költöztem s éltem át a klasszikus kezdő, majd középvezetői multis életet: volt szuper névjegyem, fizetésem, utazgattam, minden, ami ezzel jár.

28 éves lehettem, mikor először találkoztam energetikai kezeléssel, amit saját autoimmun betegségem kapcsán próbáltam ki. Még nem érintett meg ekkor túlságosan, csak azt érzékeltem, hogy milyen jól el tudok lazulni közben és kellemesen feltölt. Majd 33 éves koromban jött egy nagy fordulat. Sok-sok szerencsés véletlen kapcsán kikötöttem egy energetikai kezelést bemutató szemináriumon és ott fordult velem egyet a világ. 

A szeminárium után egész egyszerűen elkezdtem másként működni. Csak úgy 'tudni', érezni, érzékelni dolgokat. Belső bizonyosságot érezni sok mindennel kapcsolatban. Még akkor is, ha ész érvek nem támasztották azt alá... Sőt!

Például 'tudtam' azt, hogy fel kell mondjak az akkori munkahelyem, még ha nem is volt tiszta, hogy mi lesz a következő állomás.

És nagyon rövid időn belül így is lett. Ott és akkor eldőlt, hogy az energiagyógyászat valahol mélyen gyökeret vert bennem: pontosabban életre kelt valami, amiről most már hiszem, hogy eredendően is ott volt, csak emlékeznem kellett rá. Tudtam, hogy az életem része kell legyen.

Faltam a könyveket, a spiritualitás, önismeret, a világ működésének megértése, válaszok kutatása napi szintű elfoglaltság lett. Oda a bal féltekének... Jöttek hullámvölgyek és hegyek, tanítások és sok-sok tanulás, fejlődés.

2016-ban Égi tanítókat, mestereket kaptam, akik azóta is kísérnek és tanítanak, az Angyalokkal együtt. Verses formában kaptam tőlük üzeneteket, iránymutatást. Ezekből párat itt olvashatsz.

Szépen folyamatosan egyre többet láttam és érzékeltem a kezelések közben. Pár éve egyszer csak megnyílt számomra egy kapu, egy csatorna, aminek az az eredménye, hogy a kezelések alatt szöveges formában információ érkezik hozzám (melyet leírok), amely arról szól, hogy neked, a te lényednek mire van szüksége ahhoz, hogy lásd magad előtt az utat és könnyebben haladj rajta. 

Tanítások, útmutatások, és gyakorlatok, melyek mentén haladva azt az életet élheted, amely élni akar benned. 

Ezt neveztem el LélekFény kezelésnek.

Saját utam során nemrégiben egy hatalmas ajándékot kaptam: 2023 év elején találkoztam az Access Consciousness szemléletmóddal, tanításokkal és energetikai kezeléseivel. Olyan tágra nyitotta a világomat, amiről nem is tudtam, hogy létezik. A Tudatosság ezen megközelítése teljes mértékben rezeg velem és a korábban kapott tanításokkal is. 

Májusban elvégeztem az Access Bars kezelői alap tanfolyamot, majd nyár végén az Alapozót, a 3 napos test tanfolyamot, és októberben a Beszélgetés az Entitásokkal alapképzést.

Kinyílt egy újabb, hatalmas kapu, amely lehetővé tette, hogy a gondolkodásmód mellett kb. 60 különböző energetikai kezeléssel is támogathassam azokat, akik szívesen megnyílnak a befogadásra, fejlődésre, tudatosságra, amellyel egy könnyű és örömteli élhetet teremthetünk magunknak és az egész bolygón is!

Te választod ezt?

Szeretettel: 

Meilinger Veronika