Rólam

1977-ben születtem, a Balaton északi partján nőttem fel, egy csodaszép kis faluban, Balatonudvariban. Nagyon sokáig 'bal féltekés' voltam: matek és fizika volt a kedvenc tantárgyam, majd számtech tagozatra jártam gimibe, és mérnöki diplomát szereztem. 21 évesen Budapestre költöztem s éltem át a klasszikus kezdő, majd középvezetői multis életet: volt szuper névjegyem, utazgattam, minden, ami ezzel jár.

 
​28 éves lehettem, mikor először találkoztam energetikai kezeléssel, amit saját betegségem kapcsán próbáltam ki. Még nem érintett meg ekkor túlságosan, csak azt érzékeltem, hogy milyen jól el tudok lazulni közben és kellemesen feltölt. Majd 33 éves koromban jött egy nagy fordulat. Sok-sok szerencsés véletlen kapcsán kikötöttem dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás - Reconnective healing - szemináriumán és ott fordult velem egyet a világ.

 

Elkezdtem 'tudni' dolgokat. Például azt, hogy hagyjam ott az akkori munkahelyem, és nagyon rövid időn belül így is lett. Ott és akkor eldőlt, hogy az energiagyógyászat valahol mélyen gyökeret vert bennem, pontosabban életre kelt valami, ami eredendően is ott volt, csak emlékeznem kellett rá.


Tudtam, hogy az életem része kell legyen. Faltam a könyveket, a spiritualitás, önismeret, a világ működésének megértése, válaszok kutatása napi szintű elfoglaltság lett. Jöttek hullámvölgyek és hegyek, tanítások és sok-sok tanulás, fejlődés.


2016-ban Égi tanítókat, mestereket kaptam, akik azóta is kísérnek és tanítanak. Verses formában kapok tőlük üzeneteket, iránymutatást. Ezekből párat megtalálhatsz facebook oldalamon is és itt is.
Napi szinten gyakoroltam és gyakorlom azt, hogy kapcsolódjam a lelkemmel, annak fényével, hogy meghalljam, amit súg, és azt az életet éljem, amit lelkem segítségével álmodom.


2016 óta képességeim folyamatosan bomlottak ki, és párhuzamosan alakult át a kezeléseim folyamata és tartalma is. Már nem ugyanazt csinálom, amit anno 'megtanultam', hanem valami teljesen mást. A kezelés során a Forrás energiájához csatlakozva, mint egy kapocs működöm közre közted és a gyógyító energiaforrás között.


A kezelések célja, hogy te is megéld a kapcsolódást a Lelkeddel, átéld azt a mély belső békét és harmóniát, ami Te vagy. Saját tiszta Önvalódat, ami és aki megteremtheti, amit csak álmodik. Hogy azzal a Fénnyel világíts és járd az utadat, ami ott van belül, s világít örökkön örökké.


Gyermekeket is szeretettel várok a kezelésekre. Nagyon gyakori, hogy a lelkükben összegubancolódik valami, amit nem tudnak helyre tenni. Gyermekjóga oktatóként is azt tapasztalom, hogy pillanatok alatt megnyílnak az energiákra, annak érzékelésére, valamint egy-egy gyógyító beszélgetésre.


​Várom szeretettel azokat a gyermekeket is, akik különleges képességekkel rendelkeznek (érzékelnek, látnak, kapcsolódnak más világokkal), mivel beszélem az 'ő nyelvüket', hasonló képességeim miatt.


5 éve visszaköltöztem szülőfalumba, Balatonudvariban élek. Budapesten egyelőre havi 1-2 alkalommal tudlak fogadni benneteket, egyébként pedig Balatonudvariban várlak szeretettel kezelésre.


​Hogy zajlik egy találkozó?


A 2 órás találkozó során egyrészt energetikai kezelés (energia=Fény és információ) történik, melynek hatására a csakrák, és a testet körülvevő, és a testet átszövő energetikai háló tisztul, töltődik, újraindul. Energetikai szinten oldódnak a blokkok, hatva a lélekre és a test összes sejtjére. Helyükre új energia, rezgés és információ kerül, amely veled van összhangban. A lélek megkönnyebbül, életre kel, az életed könnyebben gördül tovább.
A kezelés közben békésen összekapcsolódsz önmagaddal. A kezelés masszázságyon hanyatt fekve történik, a kezem pedig a test körül mozog, illetve érinti a test egyes pontjait, területeit.
Emellett beszélgetünk: arról, ami elhozott hozzám, ami foglalkoztat, a benned lévő esetleges kérdésekről vagy a kezelés hatására felszínre jött dolgokról. Ha hangot adsz a benned zajló folyamatoknak, gondolatoknak, érzéseknek, oldod azokat és helyükre új magokat - érzésekkel kísért gondolatokat - téve és kimondva, újat teremtesz. Biztatlak, hogy indulj el ezen a felemelő úton. Csak egy lépéssel, aztán szépen kigördül a többi.
​Hálás vagyok, hogy minden földi és égi segítséget megkaptam, hogy ráleljek a saját utamra, önmagamra és arra a képességre, amellyel a hozzám fordulókat segíthetem.


​Szeretettel várlak!


Meilinger Veronika

+36 30 370 3569

veronika.meilinger@gmail.com