Angyalok Kertje Kerámia

Kézi készítésű, egyedi kerámiák a Balaton felvidékről

Az Angyalok Kertje Kerámia műhelye 2017-ban kelt életre Balatonudvariban, a Balaton északi partján.

2023. szeptemberével egy időre bezár, a workshopok is szünetelnek.

Vásárlási info a lenti képre kattintva elérhető.


Rólam

Szeretettel köszöntelek Balatonudvariból!

Pár éve történt csak, hogy részt vettem életem első kerámia workshop-ján Budapesten - ekkor még ott éltem. Ekkor fogtam a kezemben másodszorra agyagot. Előtte egy céges csapatépítőn, kb. 1,5 percig :-).

Beleszerettem az agyagba és az alkotás folyamatába. Autodidakta módon beletanultam s tanulom is folyamatosan. Óriási élmény egy darab agyagból formát, mintát, íveket, motívumokat, színeket alkotni és a végén kézbe fogni a kész, csillogó, színes és saját készítésű tálat, tányért, szívecskét, angyalszárnyat, dísztárgyat - bármit.


A kemenceajtó nyitása pont olyan izgalmas számomra, mint anno gyerekként megpillantani a karácsonyfát. 2016-ban visszaköltöztem a Balaton partra szülőfalumba, Balatonudvariba, és itt kezdtem el készítem saját kerámiáimat 2017-ben Angyalok Kertje Kerámia névvel.

Amellett, hogy én magam készítek kerámiákat, szeretném ezt a csodás, alkotó élményt megosztani másokkal is, így született meg a workshopok ötlete, melyre ezúton is szeretettel invitállak!

Szeretem a szabad alkotást, amikor anélkül születnek meg a formák és minták, hogy gondolkodnék. Hagyom, hogy ott és akkor megszülessen, ami megszületni vágyik, szabadon. Ami az alkotásban inspirál, az a Balaton, a természet és a tudatosság, spiritualitás. Ezek tükröződnek vissza a mintákon és színeken, melyeket használok. Ha szeretnél vásárolni, kérlek, hívj fel! Itt lehet nálam Balatonudvariban, az épp aktuális készletből.

Ha szívesen kipróbálnád te is a kerámiázást, kattints ide a részletekért.


Egy kis ízelítő saját kerámiáimból:

"BALATON" kollekció

A Balaton színei, fényei inspirálnak itt a Balaton északi partján, így talán nem véletlen születtek meg ők :-) :

"FÉNY" kollekció

Ezek a kerámiák pedig az Égi Fények visszatükröződései számomra: