Access energetikai kezelések

Mi lenne, ha megszabadulhatnál azoktól a gondolatoktól, amelyek már nem szolgálnak téged? Az elméd folytonos kattogásától?

A fel-felbukkanó félelmektől, a begubancolódott gondolati mintáktól, nem mozduló helyzetektől, az idejétmúlt hitrendszerektől?

És végre nagyobb tisztánlátásod, békéd és tered lehetne? 

És megnőne a képességed a befogadásra?

Anélkül, hogy begubancolódott problémákat, traumákat boncolgatnánk?

Mert neked csak csendben pihenned kell a kezelés alatt és befogadnod a hozzád érkező finom energiákat.

Ebben segítenek az Access Consciousness különböző energetikai kezelései, illetve a kezeléssel egybekötött konzultációk.


Mi az Access Bars, Access FaceLift és Testkezelés?

Az Access energetikai kezelések gyengéd, ugyanakkor dinamikus kézrátétes testkezelések, amely segít kikulcsolni azokat területeket az életedben, ahol még nem tudtál változást elérni, bár már sok mindent megpróbáltál.

Segítenek kitakarítani a múlt korlátozásait az életedből, és mindezt végtelenül könnyed módon:  csak le kell feküdnöd kényelmesen, és hagyni, hogy megérintsem a fejeden vagy a testeden  a megfelelő pontokat, területeket. 

Access Bars: 

Az Access Bars egy könnyed, mélyen pihentető és tápláló finomenergetikai kezelés. Fejünkön 32 pont található, melyek között sávok, "bar"-ok húzódnak. Azzal, hogy a pontokat megérintjük, testünk a teljesebb befogadás állapotába kerül, és elindul a valaha testünkbe, elménkbe zárt energiák áramlása. Oldódnak a korlátozó nézőpontjaink, az életünket átható állandó (ön)ítélkezés. Csillapodnak, kisimulnak, semmivé válnak a traumáinkat, drámáinkat fenntartó érzelmeink, gondolataink, közben pedig befogadásra "tanít", hogy még többet megélhess az élet, a létezés csodáiból. 

Gyermekekre is kiváló hatással van. Oldja a szorongást, tanulási nehézségeket, segít figyelemzavar, ADHD esetén is.

Access Facelift:

Dinamikus és egyben nagyon-nagyon finom, kívülről és belülről simogató a Facelift energia. Az egyik kedvencem. Energetikai ránctalanításnak is hívhatnánk, ugyanakkor nem csak az arcra van hatással, hanem az egész testre.

Az évek során felhalmozott nézőpontjaink, ítéletek nyomot hagynak a testünkön, arcunkon ráncok, redők, megkeményedett arcvonások, fájdalmas gócok, testi tünetek formájában. A Facelift kezelés során az öregedésről alkotott nézőpontjaid okozta blokkok feloldásra kerülnek. Ennek köszönhetően fiatalít, megszépít, energetizál, ragyogóvá varázsolja a tekintetet. A (tisztán)látás képességét is javíthatja. Gyermekeknél és felnőtteknél is nagyszerű kiegészítő megoldás lehet légúti, arcüregi, fül problémákra, betegségekre.

Facelift kezelés nemcsak a ráncaidra és a külsődre van jó hatással, hanem az önbizalmadra is. Hozzájárul ahhoz, hogy hajlandó legyél megmutatni magad a világban. 

Access Testkezelések (60 különböző kezelés):

A tested egy beszédes élő-lény. Egy csoda. 

Az Access Consciousness-nek közel 60 testkezelése van, amelyek arra szolgálnak, hogy a testünkre erőltetett nézőpontokat kioldják onnan. Ezek a kezelések feloldják a programozást, ami akadályozza a változás folyamatát. Megerősítenek abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra, és táplálják azt a képességet, hogy végtelen lényként érzékelj, tudj, létezz és befogadj.
 

Hogyan zajlanak a kezelések:

Kényelmesen, betakarózva, ruhában pihensz egy masszázságyon. 

Egy kezelés időtartama felnőtteknek 60 perc, gyermekeknek 30 perc.

Választhatod magát az energetikai kezelést, és a kezelést tanácsadással kiegészítve.

Budapesten itt várlak.


Ajánlom neked, ha:

- több relaxáltságot szeretnél a mindennapjaidban

- szívesen elengednéd a folyamatos stresszt

- életunt vagy, kiégtél a munkádban

- szeretnél bemozdítani egy-egy életterületet, ahol mozdulatlan voltál

- fejben már tudod, de valamiért nem realizálódik a vágyott dolog

- szorongással, alvásproblémákkal küzdesz

- hajlamos vagy depresszióra, befelé fordulásra, elkülönülésre

- gyermekeknél stressz, tanulási nehézség, szorongás, figyelemzavar esetén

- többet szeretnél éberségből és intuícióból

- szimplán csak belendítenéd a dolgaidat és nincs különösebb fizikai, lelki problémád  


A kezelések díja

1. Access Bars, FaceLift vagy egyéb Testkezelések:

1 kezelés: 15 000 Ft - 60 perc

3 kezelés: 40 000 Ft - 3 x 60 perc

Gyermekek részére 14 éves korig féláron vannak a kezelések, itt a kezelési idő is rövidebb (kb. 30 perc)

Ha szeretnél ajándékba adni kezelést szeretteidnek, barátaidnak 1 és 3 alkalmas ajándékkártya elérhető

2. Konzultációval egybekötött kezelések (Access Bars, FaceLift vagy egyéb Testkezelések)

A kezelést ebben az esetben megelőzi (vagy követi - igény szerint) egy konzultáció, melyben az általad behozott témáról konzultálunk.

A beszélgetés célja, hogy olyan energetikai térbe kerüljünk, ahol nyitott vagy a változást létrehozó energiákat, tanácsokat, információkat befogadni és tudatosítani. Ez hozzásegít ahhoz, hogy kikönnyüljön az adott téma, vagy a mögötte felszínre kerüljön a 'tünet' mögött rejlő el-, megakadás. Ez kikulcsolódjon és előre tudj lépni az életed teremtésében.

Konzultáció ára a kezelés árán felül:  15 000 Ft / 60 perc

A konzultáció hossza a kliens igényeitől függ. 


Figyelem:

Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek. A kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést! Pszichiátriai- vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem fogadhatok. Az általam végzett az Mns. egyéb személyi szolgáltatás (960901) tevékenységi körbe tartozik.

Lemondás:

24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatási díjak 50%-a kiszámlázásra kerül, ez alól kivételt képez a betegség és rosszullét.Fotók: pinterest, ill. saját